Information og privatlivsmeddelelse for tilbudsmail

INFORMATION I FORBINDELSE MED TILMELDING AF VORES TILBUDSMAIL

1    HVEM UDSENDER TILBUDSMAIL?
    Denne service udbydes af DanskAloeVera.dk.

    Vores fulde kontaktoplysninger er:

    DanskAloeVera.dk I/S
    CVR-nr.: 30647599
    Knudmoseparken 172, 7400 Herning

    E: info@danskaloevera.dk
    T: 23 27 97 17

    Vi kan kontaktes indenfor vores normale åbningstider, som er mandag-fredag kl. 08:00–16:00.

    Vi er også den dataansvarlige for behandling af dine personoplysninger, som sker i forbindelse med udsendelse af vores tilbudsmails.

2    HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLR VI OM DIG?
    Når du tilmelder dig vores tilbudsmail, indsamler vi dit oplyste navn samt din e-mailadresse, din ip-adresse og tidspunktet for din tilmelding og eventuelle afmelding – disse oplysninger har vi brug for, for at kunne sende vores tilbudsmails til dig, og for at dokumentere, at du har samtykket i at modtage vores tilbudsmails.

    Vi indsamler herudover information omkring din brug af vores tilbudsmails, samt hvornår vi udnytter dit samtykke til at modtage vores nyhedsbreve.

    [hvis der indsamles øvrige oplysninger bør det oplyses. Indsamles der oplysninger fra anden side end den registrerede selv, skal kategorierne af oplysninger også oplyses]

3    VORES FORMÅL MED BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER OG VORES BEHANDLINGSGRUNDLAG
    Vores formål med behandlingen af dine personoplysninger er følgende:

    •    Sende tilbudsmails til dig på en personlig måde.

    Under dette formål behandler vi dit navn og din e-mailadresse. Vi behandler dine personoplysninger på grundlag af databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(f) (interesseafvejningsreglen). De legitime interesser vi forfølger, er fremsendelse af tilbudsmails til dig med et personligt præg, efter du har givet dit samtykke til at modtage dette.

    •    Dokumentere dit samtykke til modtagelse af vores tilbudsmails i henhold til markedsføringsloven § 10, stk. 1. 

    Under dette formål behandler vi din e-mailadresse, din IP-adresse, tidspunktet for din tilmelding, tidspunkt for seneste udnyttelse af dit samtykke samt tidspunktet for din eventuelle tilbagekaldelse af samtykke til at modtage tilbudsmails fra os. Vi behandler dine personoplysninger på grundlag af databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(c), idet vi er retligt forpligtet til at kunne dokumentere dit samtykke til at modtage tilbudsmails.

4    HVOR OFTE UDSENDES TILBUDSMAILS?
    Vi sender vores tilbudsmails til dig, når vi mener vi har nogle gode tilbud eller vi har andet, vi gerne vil gøre dig opmærksom på. Vores kommunikation sker dermed ikke med faste intervaller. Der kan derfor være perioder, hvor du hører fra os oftere end andre perioder.

5    VI VIDEREGIVER IKKE DINE PERSONOPLYSNINGER TIL KOMMERCIEL BRUG
    Vi sælger og videregiver ikke dine personoplysninger til andre i kommerciel henseende.


6    DU KAN ALTID TILBAGEKALDE DIT SAMTYKKE TIL ELEKTRONISK MARKEDSFØRING
    Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at vi må sende vores tilbudsmails til dig. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, modtager du ikke yderligere fra os, medmindre du har givet andet samtykke til at vi må henvende os til dig. Vi sender dig dog en bekræftelse på, at vi stopper med at sende tilbudsmails til dig.  

    Du tilbagekalder dit samtykke til at modtage vores tilbudsmails ved at klikke på ”afmeld tilbudsmails” linket, som er indeholdt i hver e-mail du modtager fra os. 

7    OPBEVARINGSPERIODE FOR DINE PERSONOPLYSNINGER
    Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe du samtykker i at modtage vores tilbudsmails. Hvis du trækker dit samtykke tilbage eller hvis vi ophører med servicen, sletter vi de oplysninger om dig, som vi behandler under vores behandlingsformål om at sende tilbudsmails til dig på en personlig måde.

    For at kunne dokumentere dit samtykke til at modtagelse af vores tilbudsmails i henhold til markedsføringsloven § 10, stk. 1., opbevarer vi oplysninger om din e-mailadresse, din IP-adresse, tidspunktet for din tilmelding, tidspunkt for seneste udnyttelse af dit samtykke samt tidspunktet for din eventuelle tilbagekaldelse af samtykke i to år efter vi senest har udnyttet dit samtykke eller du tilbagekalder samtykket. 

    Dine rettigheder
    Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af personoplysninger om dig, herunder bl.a.:

    Ret til at se de oplysninger, som vi behandler om dig (indsigtsret)
    Ret til sletning
    Ret til berigtigelse (rettelse)
    Ret til begrænsning af behandling
    Ret til indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

    Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os. Vores kontaktoplysninger finder du ovenfor.

    Klage
    Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk