Kickstart dit vægttab!

 

Ønsker du at tabe et par kilo, komme i gang med regelmæssig motion eller måske slippe af med dårlige vaner og negative tanker?

Vi har programmerne til små og store forandringer mod bedre sundhed, et aktivt liv og et lavere BMI.
 

 

Kickstart dit vægttab

 


C9 – Vægttab

 

Kickstart din livstilsændring

Dette program er for dig, der gerne vil tabe dig. Hvis du gerne vil af med de ”bildæk”, der har sat sig på dine hofter, din mave og dine lår, før de sidder alt for godt fast, kan C9 hjælpe dig med hurtigt at komme i gang med dit vægttab. Ni dage med kostråd, kosttilskud og træningstips. Gennemfør C9-programmet efter at have afsluttet DX4-programmet.
 

Hvad indeholder C9?

1 Forever Ultra – Udskift 1-2 måltider om dagen med denne shake for at tabe dig eller holde vægten. Eller tag den som et mellemmåltid, når du har lyst til noget lækkert. Indeholder førsteklasses sojaprotein samt vigtige vitaminer og mineraler. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier.

1 Forever Therm – Indeholder C-, B2-, B6- og B12-vitamin samt pantothensyre, der alle bidrager til et normalt energistofskifte og til at modvirke træthed og udmattelse.

Forever Fiber – Kostfibre er en vigtig del af at spise sundt. Med Forever Fiber får du fibre i din kost uden at tilføre unødige kalorier.

2 x 1 l Forever Aloe Vera Gel  –  Aloe vera-drik, der består af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet. Med C-vitamin, der modvirker træthed og bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativ stress.

1 digital håndbog

 

Fire kosttilskud med fuldt fokus på at give dig de mineraler og vitaminer, du har brug for samt et lavt kalorieindhold. Du får en digital håndbok med vejledning dag for dag, gode og sunde opskrifter samt tips til gode øvelser.
 

KØB NU >>

Kickstart dit vægttabF15 – Varig forandring

 

Fortsæt dit nye liv

Ønsker du varig forandring? For at fastholde dine nye, sunde vaner kan du tage F15 umiddelbart efter C9. Her er der fokus på sund og energigivende mad, men også på lidt hårdere træning. Programmet findes i tre niveauer, Beginner/Intermediate/Advanced, afhængigt af hvor hård træning, du ønsker. Det varer 15 dage og hjælper dig til at fastholde dine nye vaner og gøre din forandring varig.
 

Hvad indeholder F15?

1 Forever Ultra, 1 Forever Therm, 1 Forever Fiber, 2 x 1 l Forever Aloe Vera Gel og vejledning.

 

Kosttilskuddene i F15 er de samme som i C9, men vejledningen er anderledes. Programmet består af to faser på 15 dage hver, og hvis du vil tage begge faser, skal du supplere med to ekstra Forever Aloe Vera Gel.
 

KØB NU >>

F15 - varig forandringDX4 – Mindset

 

Frisk start til krop og sjæl

Her starter rejsen. Det er nu, du skal beslutte dig, sætte mål og rydde ud i de dårlige vaner og negative tanker, der begrænser dig. Fire dage med kostråd, kosttilskud og mental træning, der styrker samspillet mellem krop og sjæl – og giver dybere velvære. Måske er det nok til, at du kommer på banen igen og bliver bevidst om din kost og dine livsstilsmål.
 

Hvad indeholder DX4?

12 tabletter Forever Therm Plus - Til et sundt energiniveau. Et kraftfuldt kosttilskud med grøn te, guarana, grøn kaffe og safranpulver. Indeholder B12- og C-vitamin samt niacin og pantothensyre.

8 tabletter Forever DuoPure - Bidrager til et normalt stofskifte. Indeholder blandt andet cholin, der bidrager til at vedligeholde en normal leverfunktion, og B6-vitamin, der bidrager til en normal omsætning af protein og glycogen.

4 tabletter Forever Multi Fizz - Opfriskende brusetablet med smag af vandmelon. Hjælper dig til at holde væskeindtaget oppe ved at give et boblende smagsboost til dit vand. Indeholder også C-, B- og E-vitamin.

4 portioner Forever LemonBlast - Botaniske ingredienser i praktiske portionspakninger. Blandes med vand til en syrlig, let krydret drik, der kan nydes varm eller kold. Indeholder magnesium, der bidrager til elektrolytbalancen og til en normal psykologisk funktion.

1 Forever Sensatiable - Modstå fristelser. Tyggetablet med glucomannan. Din bedste ven, når sulten melder sig.

1 Forever Plant Protein - Indeholder hele 17 gram protein pr. portion. Komplet vegansk formel, der er både mælke- og sojafri. Ærte- og græskarprotein bidrager til at vedligeholde muskelmasse.

4×330 ml Forever Aloe Vera Gel - Aloe vera-drik med C-vitamin. Består af den fineste indergelé fra Aloe vera af højeste kvalitet. Indeholder også C-vitamin, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion.

 

Der er stort fokus på din mentale træning. Du modtager grundig vejledning, der guider dig igennem mindfulness-øvelser, fokusområder, målsætning og meget mere. Desuden får du syv forskellige kosttilskud, hvoraf de seks er helt nye og specielt udformet til DX4, samt kostråd til alle fire dage.

 

KØB NU >>
 

 -DX4 - Mindset


Forever Lean - Hold sukkertrangen i ave

 

Hav et normalt blodsukker

Det er særligt vigtigt at have et normalt blodsukker, når du ønsker et vægttab. Forever Lean indeholder ekstrakt fra figenkaktus, hvide bønner & mineralet krom, som alle bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau.

 

Med blodsukker menes blodets indhold af glukose, et nødvendigt stof for både krop og hjerne. Det fremstilles af kulhydraterne i maden. Når vores blodsukker er lavt, bliver vi sultne, trætte og kan have svært ved at koncentrere os. Vi kan få hovedpine og blive sure og irritable. Og opleve en akut sukkertrang.

 

Bevar balancen

Regelmæssige måltider med langsomme kulhydrater, fibre, proteiner og gode fedtstoffer et med til at holde blodsukkerniveauet i balance. Få ekstra hjælp fra Forever Lean™, der indeholder mineralet krom, der både bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau og normal omsætning af makronæringsstoffer, dvs. proteiner, kulhydrater og fedtstoffer. Forever Lean™ indeholder desuden ekstrakt af figenkaktus og hvide bønner.

 

KØB NU >>

Forever Lean - for et normalt blodsukker


Forever Therm - øger forbrændingen og giver energi

 

Fuld fokus på energi og forbrænding.

Forever Therm™ indeholder ekstrakt af grøn te, kaffe og guarana samt udvalgte vitaminer: C, B2, B6, B12 og pantothensyre, der alle bidrager til et normalt energistofskifte og til at mindske træthed og udmattelse.

 

Hold energistofskiftet i gang

Alt, hvad vi spiser, forvandles til energi. Proteiner hjælper til at opbygge kroppens forskellige bestanddele, mens fedt og kulhydrater er energikilder. Det overskud, vi får, altså dét, kroppen ikke kan forbruge, lagres som fedt i kroppen. Ved hjælp af motion kan du øge kroppens evne til at forbrænde fedt i stedet for at lagre det i kroppen. Mere muskelmasse giver en højere forbrænding, da muskler bruger mere energi end kropsfedt. Og jo bedre din kondition er, jo bedre er din forbrænding, både under motion og i hvile. Så alsidig og regelmæssig træning er alfa og omega for, at din forbrænding fungerer optimalt. Men også her kan vitaminerne i Forever Therm™ hjælpe til. Vitaminerne C, B2, B6, B12 og pantothensyre bidrager alle til normal energiomsætning.

 

KØB NU >>

Forever Therm - for energi & forbrænding


Forever Fiber - Husk at få fibre nok!

 

Vigtige fibre uden kalorier

Kostfibre er en vigtig del af at spise sundt. Forever Fiber™ hjælper dig til at få fibre ind i din kost uden at tilføre unødige kalorier.

 

En nem måde at få en mere fiberrig tilværelse på

Forever Fiber™ er, præcis som navnet antyder, et kosttilskud i form af et vandopløseligt fiberpulver med neutral smag. Blandes let i et glas vand eller anden væske – eksempelvis Forever Gel Original™? Fiberpulveret kan også drysses på maden.

 

Hvad er fibre?

Fibre er kulhydrater fra planter, der ikke nedbrydes af fordøjelsessystemet, men når næsten upåvirket frem til tyktarmen. De findes eksempelvis i fødevarer som frugt, grøntsager og rodfrugter, ærter, bønner og linser samt brød, cornflakes, havregryn, pasta og fuldkornsris.

 

Hvorfor har vi brug for fibre?

En fiberrig kost hjælper maven til at arbejde, som den skal. Fiberrige fødevarer kan også give en større mæthedsfornemmelse end dem, der ikke indeholder så mange fibre. Det kan reducere småspisning og gør det nemmere at holde vægten.

 

KØB NU >>

Forever FIber


Forever Ultra Vanilla eller Chocolate - Proteinshake

 

Hurtigt måltid med styr på kalorierne

God shake med sojaprotein af høj kvalitet samt vigtige vitaminer og mineraler med en dejlig, cremet vaniljesmag. Rig på næring og fattig på kalorier. Er både velegnet som erstatning for et måltid under vægtkontrol og som mellemmåltid, proteintilskud efter træning, eller når du simpelthen bare trænger til noget godt.

 

For at få succes med vægtkontrol er det vigtigt at have styr på kalorieindtaget. En portion Forever Ultra indeholder kun ca. 200 kcal, men alle de nødvendige vitaminer og mineraler du har brug for i et måltid. Derudover bevirker det høje proteinindhold, at Forever Ultra giver en god mæthedsfornemmelse. Udskiftning af to måltider om dagen med en måltidserstatning under en energibegrænset diæt bidrager til vægttab, og efterfølgende udskiftning af et måltid om dagen bidrager til at holde vægten efter vægttab. Med Forever Ultra blandet med mælk kan du erstatte op til to måltider om dagen.

 

Træning er også en vigtig ingrediens for at få succes – og på grund af proteinindholdet vedligeholder du din muskelmasse og får energi til at træne, selv om du erstatter måltider med Forever Ultra.

 

KØB NU >>

Forever Ultra - dejlig proteinshake