Behandling af personoplysninger for kunde-login

    Kunde-login

    Oplysninger om behandling af personoplysninger for kunde-login
    

Med et kunde-login kan du let handle i vores webshop, idet dine oplysninger gemmes, så du ikke skal indtaste dem igen, du får vist købshistorik, og kan let foretage genbestilling af tidligere købte produkter.

1    VI ER DEN DATAANSVARLIGE
    DanskAloeVera.dk er dataansvarlig for behandlingerne af dine personoplysninger, når du opretter et kundelogin til vores webshop på LINK.

    Vores fulde kontaktoplysninger er:

    DanskAloeVera.dk I/S
    CVR-nr.: 30647599
    Knudmoseparken 172, 7400 Herning

    E: info@danskaloevera.dk
    T: 23 27 97 17

    Vi kan kontaktes indenfor vores normale åbningstider, som er mandag-fredag kl. 08:00–16:00.

2    FORMÅLENE MED OG RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER
    Vi behandler dine personoplysninger med det formål at oprette og administrere et kunde-login på vores webshop, så du let kan handle igen hos os, og så du kan se købshistorik, foretage genbestilling af tidligere købte produkter. De oplysninger vi registrerer er dine kontaktoplysninger, leveringsoplysninger og købshistorik.

    Vi bruger vi ikke dine oplysninger til andre formål en at oprette og vedligeholde din kundeprofil.

    Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b (opfyldelse af kontrakt), idet vi indgår en aftale om, at du let kan logge ind på vores webshop og opnå en række fordele.

3    MODTAGERE AF DINE PERSONOPLYSNINGER
    Vi samarbejder med en række andre virksomheder i forbindelse med drift af vores webssite og webshop, som kan opbevare og behandle data for os (vores databehandlere). Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og efter instruks og må ikke bruge oplysningerne til egne formål.
 
    Vi samarbejder kun med databehandlere i EU.

4    OPBEVARINGSPERIODE FOR DINE PERSONOPLYSNINGER
    Vi opbevarer dine personoplysninger i 2 år efter dit seneste login på din brugerprofil, hvorefter vi sletter dem. Forinden vi sletter din brugerprofil, sender vi dig en e-mail, hvori vi giver dig mulighed for at opretholde din brugerprofil.

    Du vil typisk logge ind på din brugerprofil i forbindelse med et køb i webshoppen.

    Hvis du vælger at slette din brugerprofil, sletter vi dine oplysninger med det samme. Du kan læse mere om, hvordan du sletter din brugerprofil nedenfor.

5    DU KAN ALTID SLETTE DIN BRUGERPROFIL
    Du kan altid vælge at slette din brugerprofil, når du er logget ind. Hvis du sletter din brugerprofil, sletter vi alle dine personoplysninger på brugerprofilen. 

6    DINE RETTIGHEDER
    Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af personoplysninger om dig, herunder bl.a.:

    Ret til at se de oplysninger, som vi behandler om dig (indsigtsret)
    Ret til sletning
    Ret til berigtigelse (rettelse)
    Ret til begrænsning af behandling
    Ret til indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

    Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os. Vores kontaktoplysninger finder du ovenfor.

    Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk