Generelle oplysninger

 

DanskAloeVera.dk I/S

Knudmoseparken 172

7400 Herning

Mail: info@danskaloevera.dk

Telefon: 23 27 97 17

Etableringsår: 2006

CVR: 30647599

 

Betaling

Vi tager imod følgende betalingsformer:

  • Dankort
  • Visakort
  • Mastercard
  • JCB
  • MobilePay

Vi tager IKKE gebyr for kortbetaling.

 

Levering

Vi sender alle forsendelser til Postnords nærmeste pakkeudleverings sted.

Gratis fragt på ordrer over 499,00 kr.

39,00 kr. i fragt på ordrer under 500,00 kr.

Leveringstid 1- 5 hverdage.

Vi leverer kun produkter til Danmark, dog ikke Grønland og Færørene.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om pr. mail, at du ønsker at fortryde dit køb, ved at sende en mail til: info@danskaloevera.dk.  Du skal gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, så du kan også vælge at benytte vores fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst i dette dokument/herunder. Du kan også anvende "returneringer" som du finder under kundeservice.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde portoudgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du har risikoen for varen indtil vi modtager den.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returnerede, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

 

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returnerede.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik dvs.du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis dine penge tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har ønsket andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

DanskAloeVera.dk

Knudmoseparken 172

7400 Herning

 

Hvad skal jeg sende tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/fortrydelsesformula.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på DanskAloeVera.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varer sendes til:

DanskAloeVera.dk

Knudmoseparken 172

7400 Herning

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)?

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, Adresse, Telefonnummer og  E-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varer til dig.

Personoplysningerne registreres hos DanskAloeVera.dk I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren  for DanskAloeVera.dk I/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypterede og transmitterer ikke kundeoplysninger krypterede.

Oplysninger afgivet til DanskAloeVera.dk I/S  videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos DanskAloeVera.dk I/S  har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til DanskAloeVera.dk I/S via e-mail:

info@danskaloevera.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til DanskAloeVera.dk I/S på e-mail: info@danskaloevera.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du følge nedenstående klage mulighed:

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@danskaloeveradk.

 

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

- Til               DanskAloeVera.dk I/S

                      Knudmoseparken 172

                      7400 Herning

                      info@danskaloevera.dk

 

 

- Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores  købsaftale om følgende varer:

 

 

 

- Ordrenr.:

 

- Bestilt den:

 

- Modtaget den :

 

- Forbrugerens navn:

 

- Forbrugerens adresse:

 

- Forbrugerens by:

 

- Forbrugerens underskrift:

 

- Dato: