Pris: 224,95 DKK 157,00 DKK
Brand: Avivir Aloe Vera
Varenummer: AVG 143-1
Lagerstatus: 6

AVIVIR ALOE VERA KAPSLER

60 STK. KAPSLER - Kosttilskud

 

 

Vegetabilsk kapsel - ingen koncerveringsmidler

Activ Aloe® er udvundet af bladgelen fra friske og sunde Aloe Vera planter (Aloe Vera L. også kaldet Aloe Barbadensis M.) dyrket uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning. De dokumenterede, gavnlige egenskaber:

Styrker immunforsvaret både indvortes og udvortes.  

Aloe Vera bidrager til kroppens naturlige forsvar mod mikroorganismer, og hjælper til at forbedre kroppens immunforsvar. Aloe Vera hjælper til at opretholde en sund hud og sunde slimhinder. Aloe Vera har en positiv virkning ved træthed og manglende overskud, og bidrager til at øge kroppens modstandskraft.

Normaliserer den naturlige fordøjelse og stabiliserer løs eller træg mave. Når maven ikke fungerer helt, som den plejer, f.eks. ved at man oplever uregelmæssige afføringer, kan Aloe Vera hjælpe til med at normaliserer fordøjelsessystemet. Studier viser, at daglig indtagelse af Aloe Vera regulerer den naturlige mave-tarmfunktion, og bidrager til regelmæssig afføring og til en bedre protein optagelse, reducerer mængden af gær-bakterier Aloe Vera bidrager til fysisk og psykisk velvære.

Medvirker til at bevare sunde slimhinder i mave-tarmsystemet. Aloe Vera modvirker irritationer, som kan opstå f.eks. efter indtagelse af stærk, krydret eller sur mad, kaffe, visse former for medicin mv. Aloe Vera medvirker til at vedligeholde mave-tarmfunktionen.

Aloe Vera bidrager til at vedligeholde/bibehålla kroppens epitellag (hud og slimhinder). Aloe hjælper til at opretholde en sund hud. Aloe Vera har anti-age egenskaber. Aloe Vera øger produktionen af kollagen, mindsker antallet af rynker og gør huden mere elastisk efter 3 måneders

indtagelse. Det vurderes, at Aloe Vera kan modvirke og reparere cutaneous photoaging (ældning af huden pga. solens stråler).

Aloe Vera hjælper med at opretholde et normalt blodsukkerniveau. Aloe Vera bidrager til insulin omsætningen i kroppen og hjælper til at forbedre den glykæmiske kontrol (regulerer blodsukkerniveauet). Aloe Vera medvirker til dannelsen af insulin og stimulerer også kroppens insulin frigivende virkning. Aloe understøtter fordøjelsen og hjælper med at opretholde et normalt blodsukkerniveau.

Anbefalet dosis til voksne:


1 Kapsel 2-3 gange daglig.

 

Indhold af Aloe Vera 
pr. daglig dosis:

2 kapsler (150mg) – svarende til 30 g Aloe Vera bladgel

3 kapsler (225 mg) – svarende til 45 g Aloe Vera bladgel

Den daglige dosis bør ikke overskrides.

 

Kosttilskud bør ikke træde i stället för i stedet for almindelig varieret kost.

Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.


INGREDIENSER:
Stivelse fra kartofler og Aloe Vera bladgel ekstrakt - INTET andet.
Vegetabilsk kapsel: Cellulosepulver - INGEN animalske indholdsstoffer

HUSK at AVIVIR Aloe Vera:

Har et højt indhold af de gavnlige polysaccarider

Er fremstillet med respekt for både mennesker og natur

Er biologisk let nedbrydelig og omsluttes af en miljøvenlig emballage

Er et sikkert valg til de kvalitets- og miljøbevidste

60 stk.