Pris: 135,00 DKK 94,00 DKK
Brand: Avivir Aloe Vera
Varenummer: AVG 363-1
Lagerstatus: 1

AVIVIR ALOE VERA FACE CREME

70% ØKOLOGISK ALOE VERA

Uden parabener - Uden parfume - Uden farve - Uden mineralolie = AVIVIR

 

AVIVIR Aloe Vera Face Creme er en blød og nærende ”ældrings-bremse” til ansigtet. Med sit høje indhold af økologisk Aloe vera, styrker cremen hudens forsvar, intensiverer fugttilførslen, beskytter og genopbygger på én og samme tid. De virksomme stoffer fra Aloe veraen forstærkes af et højt indhold af værdifulde aminosyrer og E vitamin. Denne sammensætning giver din hud ekstra beskyttelse mod frie radikaler, som kan danne irritationer og tidlige aldringstegn i huden. Med AVIVIR Aloe Vera Face Creme får du beskyttelse mod påvirkninger fra vind, vejr og forurening.

AVIVIR Aloe Vera er velegnet til både kvinder og mænd, og kan anvendes på alle hudtyper - også den sarte og sensitive. Cremen er i en praktisk tube, som giver bedre holdbarhed, og gør den nem at have med i tasken.

Vidste du at… vores krop som udgangspunkt er skabt til at neutralisere frie radikaler? Huden har et antioxidant reservelager, som den bruger af, når den bekæmper frie radikaler. Desværre sker det på baggrund af miljøskabte forureningskilder, sol, frost m.m., at hudens reservelager opbruges hurtigere end det kan opfyldes. Når det sker, bliver huden mere sårbar overfor frie radikaler, som får plads til at angribe og nedbryde hudens understøttende strukturer collagen og elastin.

HUSK at AVIVIR Aloe Vera Face Creme:

Er Svanemærket

Har et højt indhold af økologisk Aloe Vera (70 % Activ Aloe®)

Er fremstillet med respekt for både mennesker og natur

Er biologisk let nedbrydelig og omsluttes af en miljøvenlig emballage

Er et sikkert valg til de kvalitets- og miljøbevidste

50 ml