Pris: 135,00 DKK 94,00 DKK
Brand: Avivir Aloe Vera
Varenummer: AVG 466-1
Lagerstatus: 3

AVIVIR ALOE VERA AFTERSUN

89% ØKOLOGISK ALOE VERA

Uden parabener - Uden parfume - Uden farve - Uden alcohol - Uden mineralolie = AVIVIR

AVIVIR Aloe Vera After Sun er et nyt, svanemærket produkt i AVIVIR Aloe Vera serien. Med sit høje indhold af økologisk Aloe vera understøtter denne aftersun hudens naturlige forsvar, som hæmmes af solen UV-stråler. Det er vigtigt at styrke hudens modstandskraft efter solbadning, fordi UV-stråler kan nedbryde hudens strukturer og forårsager frie radikaler, som kan danne irritationer, allergiske reaktioner, fremme hudens aldringsproces eller det, der er værre. AVIVIR Aloe Vera After Sun virker svalende, og gør huden blød og frisk. Den plejer, genopbygger og reducerer samtidig rødme i huden.

Giver et hurtigere og flottere bruningsresultat 

Imens det høje indhold af Aloe Vera tager sig af dagens solpåvirkninger, forberedes huden til en ny dag i solen. AVIVIR Aloe Vera after Sun indeholder et unikt compleks af saccharider, som forøger dannelsen af melanin. Melanin giver os andet og mere end smuk sommerglød. Farven er også hudens naturlige måde at beskytte sig imod skader forårsaget af UV-stråler. Når huden er lys, er forsvaret ikke særlig stærkt, og huden er mere sårbar overfor UVstrålerne. Det betyder med andre ord, at jo mere brun huden er, jo mindre er risikoen for at blive solskoldet, og forårsage permanente forandringer i huden.

AVIVIR Aloe Vera After Sun giver dig pleje, genopbyggelse, forebyggelse af solrynker samt et forbedret bruningsresultat i et og samme produkt.  AVIVIR Aloe Vera After Sun indeholder et compleks af sacchariderne Mannose, Glucose, Beta-glucan og Sodium hyaluronate som, tilsammen med det høje indhold af Aloe Vera, gør din hud sundere, giver dig et hurtigere og flottere bruningsresultat og forebygger solrynker.

HUSK at AVIVIR Aloe Vera After Sun:

Er Svanemærket

Har et højt indhold af økologisk Aloe Vera (90 % Activ Aloe®)

Er fremstillet med respekt for både mennesker og natur

Er biologisk let nedbrydelig og omsluttes af en miljøvenlig emballage

Er et sikkert valg til de kvalitets- og miljøbevidste

Indhold: 150 ml